Kedves Blogolvasók!

Lehetséges, hogy már hiányoltátok az újabb bejegyzés megszületését, ám most annyi bonyodalom történt az életemben, hogy a blogom folytatása kisebb volt a legkisebb problémánál is. Először is: egyetemi pályafutásom során először kellett javító dolgozatot írnom, hogy a jeles osztályzatot megkapjam. Hogy ennek mi volt az oka? Talán, hogy keveset tanultam? Nem, kedves blogolvasók. Sokkal inkább a figyelmemmel volt baj. S hogy miért?

Utolsó órán elég unalmasra sikerekedett a professzor előadása. Egyébként se szokott sok újdonságot mondani, de most különösen álmosító volt. Hogy nem bennem volt a hiba, azt onnan tudtam, hogy mellettem a csoporttársak is nyüstölték a laptopjukat: no természetesen nem a buzgó jegyzetelést végzendő, hanem játszottak vagy a világhálón surföztek. Mellettem ülő csoporttársam (bizonyos Kalmár Béca) olyan oldalakra tévedt, amelyet a 18 éven felüli nagyközönség számára készítettek. Ahogy egy sanda pillantást vetettem a monitoromra, majdnem felmondta a szolgálatot a cordisom! Az erotikus tartalmú képekről ugyanis Pirim köszönt vissza! Még mielőtt jobban szemügyre vehettem volna, sajnos egy másik oldalra navigált el.

Első meglepetésemben nem is nagyon tudtam mit reagálni, a szünetben viszont megkocogtattam Béca vállát, és megkérdeztem, vajon Piri volt-e azokon a piktúrákon. Ő sajnos nem tudott felvilágosítást adni, és még a site címét se tudta olyan pontosan, mint Piroska a pingvines koncertét.

Hát most mi tévő legyek? Piri ilyen könnyelmű teremtés volna? Vagy csak az én szemem káprázott? Mivel fennáll az utóbbi lehetőség esélye is, nem merem őt magát megkérdezni. Nem tudom, mit cselekedjek.

Várja tanácsotok:

ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr52892821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Razi 2007.05.23. 23:12:44

szerintem forgassatok egy pornófilmet közösen a Pirivel.

sztikk 2007.05.23. 23:14:56

Mi az hogy "sanda pillantást vetettem a monitorra"? Fogadjunk egész órán a nyáladat csorgattad a pornó oldalakra.

tiny · http://mrtiny.hu 2007.05.23. 23:22:32

Nézd meg a büngészett lapok közül az az napon büngészetteket a fiú számítógépén, és megnézheted élesebben azt a fotót Piriről.

Piri 2007.05.24. 12:00:57

Jaaaaj, olyan kis huncutok vagytok!

Ismeretlen_66927 2007.05.26. 13:35:02

Kedves Piri! A családneved Babos? Kérdi tisztelettel: ifj. Farkas Gyula

Ismeretlen_66927 2007.05.26. 13:35:32

Kedves Piri! A családneved Babos? Kérdi tisztelettel: ifj. Farkas Gyula

LOL 2007.05.28. 12:38:39

Jaj,Gyula,jó nagy ribancot választottál magadnak,már bocsi,h ezt mondom...de legalább ugródeszkának tudod használni...ha el akarsz kezdeni csajozni,akkor kezdheted egy jó dugással...
süti beállítások módosítása