Kedves Blogolvasók!

 

Engedjétek meg, hogy prezentáljam a legesélyesebb pályázókat.

 

Először: Novák József. Huszonnégy esztendős, szilasbalhási illetőségű úriember. Álljék most itt a curriculum vitae-je:

 

Becenevem Josh the Killer így meg találhattok a Zinterneten. De nem köll fosni nem vagyok ám én egy huligán.

Nagyon érdekel a biosz, a Kettes Számú Szilasbalhási Iskolában én voltam a Bori néni kedvence: mindig ötöst kaptam dögtanból.

Nyolcadik után a Vak Bottyánba mentem Simontornyára és kitanultam a zöldség és fűszer növény termesztő mesterséget.

 

2000-től 2002-ig tápon voltam de utána kaptam munkát a Mórahalmi Móra Ferenc téeszcsébe. Nem csak a gyomlálás volt a feladatom, hanem nekem kellett ganajoznom a tehen alól! Nem fehér embörnek való munka volt az!

 

Aztán szerencsére a Muhorai bácsi - mindig megkínált szalonnával az öreg ha szontyolodásnak indult a kedvem - beajánlott a Konstiba. A Konsti igazi neve Konstantinum intézmény és Kiskunfélegyházán van, valami vallásos iskola, ahol zanyácák tanítanak.

 

De van ott egy fehércseléd, a Klára szóror, akivel jó komaságba keveredtünk. Igaz először nem jöttünk ki túl jól, mert rajta kapott, amint este a portásfülkében Csicsolínát nézzük a Náci bácsival. Úgyhogy konyec lett a Világhálónak. De bánja a rosseb!

 

Legalább több időm maradt gazolni. Ekkor szerettem meg a növényeket. A kertészkedésen kívül a hobym a viccgyűjtés és a Syrius és Keksz poszterek csereberélye.

 

Novák József ’Josh the Killer’ s. k.

 

 

Üdvözlettel:

ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr1892864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

v 2007.07.09. 20:26:10

Es tud latinul kozepszinten ? Es hol a csekk az ausztral botanikai lap elofizeteserol?

Ismeretlen_66927 2007.07.09. 20:43:56

Kedves blogolvasó v! Megértem aggodalmat, de nincs félnivalód: én csakis azon személyeket publikáltam a blogomon, aki minden előzetes feltételnek megfelelt. Novák úr elmondása szerint jól beszél latinul, az ausztrál botanikus szaklap pedig a Konstatninum Intézménynek jár, ő pedig, mint az Intézet kertésze, hozzáfér eme sajtótermékhez. Remélem, minden kérdésed megválaszoltam. Üdvözlettel: ifj. Farkas Gyula

Mikikee · http://mikikee.extra.hu 2007.07.09. 21:47:46

elég paraszt, mit ne mondjak.
süti beállítások módosítása