ifj. Farkas Gyula 2007.08.26. 20:21

Türelem!

Kedves Blogolvasó Publikum!

Nem akarván elhamarkadott döntést hozni, mint tettem azt a múltban -- amikoris Piri ominózus képét látva rögtön szemérmetlenséggel vádoltam meg kedvesem --, tehát nem akarván semmit sem elsietni, úgy döntöttem, még mielőtt bármit is tennék, felveszem a kapcsolatot Katával. Kata igen okos lány, s mint író az emberi lélek jó ismerője. Sajnos mostanáig nem ért rá (barátjával, Attilával erdélyi túrát tettek), de mivel ma este hazaérkezik, holnap már találkozhatunk is. Remélem, jó tanácsot fog adni erre a csöppet sem egyszerű helyzetre.

Időközben -- hogy ne teljen tétlenül a nap -- magnószalagra mondtam néhány fizikaórás történetet Edét okítandó. Ha holnap Pécsett találkozom Katával, akkor a beszélgetés után beadom Gittiéknek a művet, hogy addig se kelljen szegény Edének Karsai Gizi Rokizó csigáját hallgatnia.

Marad tisztelettel:

ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr95892896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alien 2007.08.27. 11:00:35

A Katanak 0 irasos muve van a megadott oldalon :(

Ismeretlen_66927 2007.08.27. 12:34:50

Kedves Fórumoló alien! A hibát javítottam. Most már olvashatók kedves ismerősnőm művei az Amatőr Művészek Fórumán. Remélem, örömed leled majd bennük. Üdvözlettel: ifj. Farkas Gyula
süti beállítások módosítása