Bene Robi 2007.11.19. 07:51

Elfoglaltság

Kedves ifj. Farkas Gyula blogját olvasók!

Itt Bene Róbert, a BME fizikus (BSc) szakának I. éves hallgatója posztol.  Elnézését, amiért Pusoma Pamela, a kollégium takarítónőjének lányamost a magánéletemről bátorkodom írni. De úgy érzem, fontos beszámolnom táncóráimról, amik elég sok időmet veszik igénybe. Párom: Pusoma Pamela, a takarítónő lánya, aki megmentett attól, hogy a táncon (amit a BME testnevelés óra keretében végzek) pár nélkül maradjak. Mivel nem vagyok egy jó táncos, a gyakorlás odahaza a partvissal igen sok időmet elveszi. Persze azért a tanulást sem hanyagolom el. Viszont időmilliomos sem vagyok, így a blogolástól kell elvennem az időt. Így előre is elnézést kérek, ha nem lenne megfelelő a színvonal.

Üdv.:


Bene Róbert

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr18892915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blogkommentelő p 2007.11.19. 20:42:11

Ugyan, Róbert, ne búslakodjon! Minden bizonyal csaknéhányposzttal lejjebb emlegetett rosszakarói alkalmazzák a psychicai hadviselésnek ezt a módját, az ön ellenállását megtörendő.
süti beállítások módosítása