Szia, kedves olvasók!

Balatoni nyaralásom véget ért ugyan, de a felhőtlen pihenés nem oldotta meg függőben levő ügyeimet. Poszáta ugyan dolgozik az album megszerzésén, de B. István ügyében ezidáig nem történt előrelépés. Ha csak azt nem számítjuk, hogy Skolasztika naponta feltelefonoz engem. Mondandója mindég ugyanaz: felejtsem el a B. Istvánnal való beszélgetést. Permanens tiltakozása azonban csak egyre magasabbra és magasabbra veri érdeklődésem a rejtélyes klapec iránt.

Egyedül a csapat ügye áll megnyugtatóan: Josh és Bandi ezidáig remekül megfelelnek, sőt, volt szerencsém Nusikával is összefutni a napokban. A vele való találkozóról majd beszámolok.

Most mennem kell, kedves olvasók: pakolni. Holnap lesz a nagy találkozó B. Istvánnal. Úgy néz ki, Skolasztika nem lesz képes megakadályozni, mivel akkor még Tunéziában lesz. Szorítsatok, mint a satu!

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula
a BME mérnök-fizikus szakának szeptembertől V. éves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr301281895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása