Bene Robi 2008.10.06. 20:39

Robi új esélye

Kedves ifj. Farkas Gyula blogját olvasók!

Mindenekelőtt szeretném megköszönni Gyula mesternek, amiért ily kegyben részesített, és újból teret engedett -- még ha szigorú feltételek mellett is --, hogy blogjában közreműködjek, s szerény képességeim kamaztotásával hozzájáruljak a blog fényéhez. Igyekszem megszolgálni a belém fektetett bizalmat.

Köszönetet mondok azért is, hogy a köszönetnyilvánításomat ilyen szépen kicirkalmazta.
Oly sok idő után, most publikálom "művecském". Tehát két dolog végtelen: az emberi butaság meg a világegyetem, de ez utóbbiban nem vagyok olyan biztos -- mondta Eizenstein Einstein, és én igazat adok neki, mert osztálytársam bizony olyan balga volt, mint hat pár yardcipő
rendőrcsizma.

Történt ugyanis, hogy egy ízben fizikaórán felelésre hívta Szomory tanár úr Szabadesés tanár úr Szlovák Tóth Nepomukot, aki azt kapta feladatául, hogy ismertesse a soktestproblémát. Ez a fickó meg nem átallotta azt mondani, hogy az bizony a metrón fordul elő csúcsidőben, mikor tolakszanak a népek. Mondanom sem kell, az egész 11. C hangos bruhahában tört ki. Emerencia úgy nevetett, hogy torkán akadt a titokban majszolt lekváros kenyér. Manszvét a padot csapkodta, Nónusz pedig kénytelen volt zsebkendőjét rágcsálni, nehogy a kipukkadó nevetés miatt illetlenül viselkedjen. De a legjobban Szabadesés tanár úr harsogott, olyannyira, hogy még a szünetben se tudta kivonni magát jókedve alól, és a cigaretta helyett véletlenül a krétára gyújtott rá. A kollégák jót derültek Szabadesés Zdenkó tanár úr felsülésén is. Mókás egy nap, ugye?

Üdv:

Bene Róbert

P. S.: A javításokat eszközölte: ifj. Farkas Gyula, a BME mérnök-fizikus szakának negyedéves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon.

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr56893007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moqs 2008.10.08. 14:55:51

Tisztelt Gyula! Olyan kérdéssel fordulnék hozzád hogy, szeretnék énis kosborokat nevelni és nemtudom hogy kezdjek hozzÁ? Honan tudnám beszerezni az elsö egyedem? Válaszodat várom alás tisztelettel :moqs
süti beállítások módosítása