Bene Robi 2010.02.27. 13:17

Emlék

Vanakkam, kedves Olvasók!

Az elmúlt posztok igen tragikusak voltak, és sajnos nekem is megvan a magam baja. Természetesen ez a Guru kálváriájához képest semmiség, én mégis elmondom. Bizony, kemény féléven vagyok túl, nagyon sokat tanultam. Persze, a minőségi diplomáért szenvedni kell! Ám én az éjszakákba nyúló tanulások során mégis elbizonytalanodtam, hogy jó helyre járok-e?

Aztán másnap -- Laksmi bizonyára pártfogásába vett -- kiderült a válasz: IGEN! Történt ugyanis, hogy a 4-es villamos, amin utaztam, nagyot fékezett, és ennek következtében egy hölgynek a kosarából kigurultak az almái. Ez felidézett bennem egy régi BME-s esetet.

A nagy fékezéssel kapcsolatban ugyanis nekem is vannak ám rossz tapasztalataim. Egyszer egy makettet vittem, de a busz fékezett, én meg véletlenül úgy estem, hogy össelapítottam a makettet. Sajnos a tanár egyest adott emiatt.

Szóval a BME-hez képest ez a főiskola mégis laza. Erre akartam kilyukadni.

Üdv,
Bene Róbert

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr931794643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása