Kedves Olvasók!

Szerencsére a tegnapi nap nem múlt el vicces történet nélkül, bár a megtörténés ideje nem a tegnapi nap, csak ekkor idéződött fel bennem. A buszon történt mindez, és annyira jóleső emlék volt, hogy felkacagtam, de szerencsére a busz zaja elnyomta jókedvem kitörésének hangjait. Szerintem egyébként ti is hasonlóan fogtok reagálni.


Egy (most már volt) osztálytársam, Salga Tibi egyszer neutron helyett neuront mondott felelésnél. Az egész kompánia hangos nevetésben tört ki, a tanárnő a térdét csapkodta, mi pedig jobbra-balra dőltünk a padban. Ritának még a könnyei is potyogtak, Tibinek is, de neki az érdemjegyét látva. Bizony, bizony: ki korán kel, geocentrikusan szemléli a napfelkeltét.


Mókás, ugye?


Legjobbakat kívánja:
ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr62892792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

illuziorombolooo 2007.04.04. 16:12:49

Gyula kérlek, miért van az, hogy iwiw-eden nem vagy felismerhető a képen és hogy akit csak felemlegetsz a blogodban egy sincs ismerőseid között? Az nem kifogás hogy túlságosan utálnának, minthogy bejelölnének. Szerintem nem is létezel. Csak valaki mások elképedésén akar szórakozni-vagy megmutatni ennek az embertípusnak a groteszk jellemzőit.
süti beállítások módosítása