Kedves Blogolvasók!

Vicces történeteimet ért kritikákat olvasván megfordult a fejemben: nem lehet, hogy a ti ízlésetekkel van a gond, és azért nem értékelitek a humorom? Mondjuk, az is igaz, biztos ez a problémák forrása, hogy ezekhez a poénokhoz túl nagy háttérismeret és biztos tudás, valamint nagy öntevékenység szükségeltetik. Na de ha sikerül ezeket megfejteni, mennyivel többet lehet rajtuk nevetni, mint mondjuk egy lejárt szőke nős vagy utolsó mondatos viccen, melyek mind azonos elven működnek.


Örülök azonban, hogy aggódtok: érdektelenségbe fulladok. Ez addig nem fordulhat elő, míg valaki értékeli a tudományt, és humorosan tudja azt szemlélni. Remélem, ez így is marad. Tudomány nélkül halott volna az ember.

 Ajánlom magamat:

ifj. Farkas Gyula

3 komment

Címkék: egyeb

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr4892836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_55195 2007.06.07. 17:12:51

Átlagemberként többet röhögök a szőkenős vicceken mint a te tudományos izéiden, amit a pórnép nem ért^^

Razi 2007.06.07. 21:30:48

pontosan. az egyszerű humor tudja összehozni az embereket. lásd régi idők

Ismeretlen_44757 2007.06.08. 15:51:32

igaz. csatlakozom Mikikee-hez. Ennek ellenére sokat járok fel a blogodra, csak mert :) és a linkfalamon is kinn vagy... egy biztos: érdekes egy ember lehetsz. Az írásaidról csak annyit, hogy rengeteg ismerősöm, barátom ezeken az írásokon röhög napokig. Tehát, csak így tovább, Gyula! (lol)
süti beállítások módosítása