Kedves Blogolvasó Publikum!

 

A minap igen vicces történetben volt részem, és arra gondoltam nem korlátozom jókedvem önnön személyemre, hanem megosztom veletek is eme kacagtató esetet is.

A történet megértéséhez viszont el kellett mondanom, hogy reggel interurbán hívást kezdeményeztem Budapestre, hogy Babos nénivel váltsak pár szót. Hogy miért, arra igen egyszerű a válasz. Jó benyomást akartam ugyanis kelteni kedvesem családjával, akiket nagyon szimpatikusnak tartok. Babos néni most is elemében volt: elmesélte, hogy az Oleg Kosevoj Kollégiumban volt ösztöndíjas, és egy nap Bakacsi Béla és zenekara vendégszerepelt az intézményben. Elmondta, hogy egy idős férfi volt a konferanszié, aki még azt sem tudta, hogy a „Fekete az fekete” az egy sláger. De Bakacsi Bélával sem volt megelégedve, aki többször is belesült a szövegébe, és azt hitte, hogy a közönség nem veszi észre. Nos, lehet, hogy a rajongó csitriknek nem tűnt fel a turpisság, Babos néninek azonban volt sütnivalója a tupír alatt, és felháborodását meg is írta az Ifjúsági Magazinnak.

 

Éppen a levélírás részleteinél tartott a kedves Babos néni, amikor a kacagtató eset megesett. Lehet, hogy nem fogtok hinni a szemeteknek, de én tanúsíthatom, hogy megtörtént. Egyébként sem szokásom valótlanságokat közölni.

 

Az ablakunk alatt két siheder ugyanis éppen az atomok elektronszerkezetéről folytatott disputát. Az egyik imígyen szólt:

 

--  A főkvantumszám a pálya alakjára és energiájára vonatkozó adat…

 

Ekkora sületlenséget még életemben nem pipáltam! Akkorát nevettem, hogy a telefonkagyló ki is esett a kezemből, Babos néni nem kis rémületére. Utóbb a riadalom hatalmas kacagásba fordult, amikor Piroskám édes mamája értesült e mulatságos definícióról.

 

Tréfás, nem?

 

Üdvözlettel:

ifj. Farkas Gyula

BME mérnök-fizikus szakának hamarosan harmadéves hallgatója

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr7892861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

illu 2007.07.14. 13:08:42

"Egyébként sem szokásom valótlanságokat közölni."... a pofáltlan mindenedet:D

illu 2007.07.14. 13:08:53

"Egyébként sem szokásom valótlanságokat közölni."... a pofátlan mindenedet:D
süti beállítások módosítása