ifj. Farkas Gyula 2007.07.28. 00:00

Inez

Kedves Bogolvasók!

Rég nem látott tanítványom jelentkezett a minap Inez személyében. Azelőtt két éven keresztül okítottam elementaris matematikára, az érettségi után viszont megszakadani látszott a kiváló munkakapcsolat. De most, hogy kiderültek a ponthatárok, és ezzel együtt az is, hogy Inez maholnap egyetemi hallgató leend, Inezünknek inába szállt a bátorsága: úgy érzi, nem kellően felkészült még a felsőbb matematikai stúdiumokra. Tegnap rám telefonált, hogy vállalnám-e augusztus hónapban a tanítását.

Mivel az utóbbi időben elég sok pénzem elment, így vállaltam a feladatot. Ezentúl ismét heti három órában találkozom vele.

Most viszont aludni térek, mert holnap korán kell kelnem. Kezdődik a kosbortúra! Az igazat megvallva kevésbé lesz érdekes így, Bihari kisasszony nélkül, de remélem, Tollmayer úrral is kellemesen fogjuk múlatni az időt.

Üdvözlettel:

ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr6892884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása