Kedves ifj. Farkas Gyula blogját olvasók! 

Itt Bene Róbert, a BME fizikus (BSc) szakának elsőéves hallgatója posztol. Ezúton szeretném korrigálni tévedésem, miszerint az előbb nem jeleztem, hogy az angol nyelvű történet fordítója Tomi volt. Egy üveg Péterpált kért a munkáért, de végüli kiegyeztünk fél üvegben. Az alábbi történet fordítója Kriszti, aki Antonio Banderas kedvéért kezdett el spanyolul tanulni, és akinek jutalma ilyentén egy nagy Antonio Banderas-poszter volt.

A történet spanyol nyelven:

 

Amable lectores del blog de Julio Farkas!

Ahora voy a contar una historia muy célebre. Pues no vais a creer, pero esta la verdad! Un tiempo de atras mi amigo dice: el primero coordenada es la mantisa! Pues… todo las clase solta el trapo. La profesora tiene que embuchar su boca con un lienzo. Es muy chistoso, ¿verdad?


Remélem, spanyol anyanyelvű olvasóinknak is örömet szereztem!

Üdvözlettel:
ifj. Bene Róbert

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr38892929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása