Kedves Blogolvasók!

Nagy dilemmám eldöntésében kérem kedves segítségteket:

Következzék néhány pro és kontra érv.

Mikola Tyutyi: Mellette szól, hogy igen kedves, ártatlan ábrázatja van, továbbá ott lakik T. Károlyék házában. Ugyanakkor memóriaterjedelme igen csekély, ez kétségkívül ellene szól.

A vici: Igen szemfüles asszonyság, de sajnos a lépcsőház felmosása sok időt vesz igénybe: lehet, hogy nem lenne elég ideje a küldetéssel foglalkozni.

Roger Moore: Sokszor volt már James Bond és Angyal. Bár leszerződtetése nem lenne könnyű dolog.

A kiváló Szerjózsa: Kötelességtudó ifjú, akinek megvan a sütnivalója a küldetés végrehajtásához. Közkedveltsége is mellette szól. Ugyanakkor sajnos stúdiumai külföldre kötik.

Pénzes Viki: Róla még nem hallottatok, ő egy kedves recepciós lány az egyik kollégiumban, ahol egy régebbi kosbortúra alkalmával megszálltunk. Kedves lány, de botanikai műveltsége hagy némi kívánnivalót maga után.

Fürjes Géza:  Az osztályban sok pletykát tudott, például ő terjesztette el, hogy Mirella az ebédhez kapott rigójancsit a PAPÍRTÁLCÁVAL együtt fogyasztotta el.

Bene Róbert: Jól ismeri a rebellis slepp belügyeit, ezt kár lenne kihasználatlanul hagyni.

Várom a szavazatokat.

ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr78892976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása