Kedves Blogolvasók!

Örömmel jelenthetem, hogy a kosborcsapatom -- mely egyetlen és oszthatatlan, következésképp egyedül legális -- a pályázat útján kibővült, s ezzel ereje megsokszorozódott. A pályázatra több mint 250 pályamunka érkezett, ezek közül választottam ki megfeszített munkával azt a legalkalmasabb hatot, akit végül múltkori rendkívüli közgyűlésünk jóváhagyott. Tavasszal volt már egy bővítés, de akkor a blogolvasókra hagyatkoztam a végső döntés kapcsán: sajnos ekkor őket is megtévesztette a galád Tollmayer Ferenc. Az ilyen megtévesztéseket kiküszöbölendő a nyilvánosság bevonása helyett saját szorgalmamat hívtam segítségül. Azt hiszem, a végeredmény önmagáért beszél! Kibővült, megerősödött kosborcsapatunk hamarosan végső győzelmet arat a szakadár B. Miklós hordáin.

Csapatunk legnagyobb bővítésén vagyunk túl, a tagok létszáma megduplázódott. (Poszátát mondjuk csak kriptotagnak tekintem.) Külön öröm, hogy a tagok közt a szebbik nem két tagja is helyet kapott. Nyílt bizonyítéka ez csapatunk elszántságának és mély meggyőződésű demokratizmusának. De minden további szószaporítás helyett jöjjenek az új tagok.

Szabó Mária

Tóth Bea

 Nagy József

Horváth István

Veres András

Üdvözlettel:

ifj. Farkas Gyula

a BME mérnök-fizikus szakának negyedéves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr92893020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása