Blogom kedves látogatói!

Bocsássa meg nekem a világ -- na, nem azt, hogy szeretem a cigánymuzsikát, mert azt nem, bár a népies műdal azon kitételével, miszerint a művirág nem igazi virág, tökéletesen egyetértek, szóval azért kérek bocsánatot, mert rég nem posztoltam már. Ennek több oka is van, de a fő hibás az jaguar7, aki egyrészt alaposan felingerelt hebrencs hozzászólásával, másrészt pedig felesleges sorbanállással fecsérelte drága időm: a sorban töltött két óra alatt bőven lett volna időm képernyőre vetni viccestörténet-repertoárom egy újabb ragyogó darabját.

Történt egyszer, még boldogult gimnázista koromban, hogy földrajzórán a tanerő kihívta az egyik nebulót. Gondolom, már ki is találtátok: Salga Tibi volt az! Így hát az egész osztály egy emberként melegítette rekeszizmát. Nem is hiába! Arra a kérdésre ugyanis, hogy a Nílusnak, ill. a Dunának milyen torkolata van, Tibink az alábbi frappáns választ adta:

-- Ööö... hát omikron (o)!

Az egész osztály ismét egy emberként reagált, ezúttal egetverő kacajjal. Martin a padot csapkodta, úgy nevetett. Etus és Szandi egymás hasát csapkodta nevettében. Még az egyébként mord Tetemes Antal, közismertebb nevén Teti Tóni is kibillent a Cannibal Corpse okozta melankóliából.

Tibink napja ezzel még korántsem ért véget. Délután ugyanis részt kellett vennie a kerti munkában a gyakorlati kertben, ahol a rotakapa bekapta a cipőfűzőjét, és tönkrevágta csodás csukáját. De ez még nem volt elég, utána a kantinban mesés szottyadtvirsli-paradicsomos káposzta menüjébe pottyantotta hullámcsatját Anci néni, a konyhásnő. Tibi már azt hitte, ennél rosszabb nem lehet: étvágya elmenvén, korgó gyomorral, dühödten távozott, de szívében élt a remény, hogy felborzolt idegei számára enyhet adhat a Duke Nukem. Be is kapcsolta a personal computert, és már készítette is az 1,44-es flopit, ám meglepve tapasztalta, hogy a meghajtó nem olvassa. Irgumburgum! -- káromkodott Tibink, és mondott még ennél cifrábbakat is (előre elnézést kérek, hogy a történeti hitel érdekében szó szerint leírom), pl.: "A teringettét!", meg hogy: "Mi a manó!" -- Akkor vette észre a számítógépasztalon heverő Ariel-hűtőmágnest (de nem a Disney 1989-es mozisikerének vörös hajú, halfarkú hősnőjéről van itt szó). És ha ez még nem lett volna elég, apja egész este Omega-lemezeket hallgatott, mintha nem lenne még így is elég zagyva Tibi barátunk ógörög nyelvismerete.

Klassz, mi?

Jó szelet!

ifj. Farkas Gyula

9 komment

Címkék: egyeb tibi

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr7996990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jaguar7 2009.03.12. 20:31:55

Hát ez valóban marha klassz.

Gondolom az senkit nem zavar, hogy Salga Tibor, és az összes többi "osztálytárs", akiket ifj. Farkas Gyula egy korábbi osztálytalálkozós posztjában emleget, nem létező személy. Legalábbis kétlem, hogy a teljes osztály elzárkózott volna bármely közösségi portálon való szerepléstől. Arról nem beszélve, hogy ifj. Farkas Gyula nevű hallgató NEM jár a BME-re.
Az, hogy Maga sorban állt, csak azt bizonyítja, mekkora ökör. Ki mondta, hogy én BME-re járok?
Továbbra sem nevezett meg egy kurzust sem, amelyen Ön szerepel. Esetleg egy fénykép, amint épp kosbort gyűjt vagy túrázik?
Egyelőre továbbra is Maga egy akkora kamu, mint ide Szederkény.

Lehet, hogy én is kitalált személy vagyok, de legalább nem találok ki háttértörténetet, és mindezt nem osztom meg blog formájában az interneten mindenkivel.


Tudáspárbajra én javaslom a Szolnoki Kossuth teret. Továbbá autósportról nem volt szó, csak motorsportról. (gondolom tudáspárbajra méltó eszével ezt a motogp és wsbk rövidítésekből kikövetkeztette)

Jaguar 2009.03.12. 22:12:15

(Egyáltalán nem kedves) Jaguár7!

Módfelett bosszantó, hogy oly mértékben elvakult és szűklátókörű vagy, hogy még mindig ennél a létezik / nem létezik témánál ragadtál le.

Javaslom alapos tanulmányozásra Platon, Arisztotelész, Nietzsche, Descartes, Simon Ferenc és a többi ontológus nagyszerűbbnél - nagyszerűbb munkáit.
Legalább addig sem ezt a blogot látogatnád és rontanád itt a levegőt.

Egyébként nem zavar, hogy egy - szerinted - NEM LÉTEZŐ személlyel társalogsz és hívod ki tudáspárbajra?
Mit szól ehhez a többi képzelt barátod?
Ismered a viccet?, amikor a sárga házban a beteg így szól az orvoshoz: Miért vagyok itt? Nincs semmi bajom, megmondták a hangok is. Hi-hi-hi

Summázva: Itt senki sem vonja kétségbe Ifj. F.Gy. létezését, mert
a) fel sem merül
b) senkit sem érdekel ez az asp., mert nem személyazonosságot megállapítani, hanem szórakozni, művelődni és okulni járunk ide.

Amennyiben ez zavaró számodra: találsz a bal felső sarokban egy piros x-et, klikkelj rá a bal gombbal.

Üdv: az igazi Jaguar

eldiablomismo 2009.03.14. 22:45:51

Szerintem Jaguár7 a kitalált személy. Eleve ilyen néven se keresztlevelet, se anyakönyvet nem állítanak ki, törzskönyvet is csak nagy duzzogva. Ráadásul a buta ember összes sztereotip jellemvonását magán hordozza a megformál személyiség, már már a hiteltelenség határát súrolva. Azt nem állítanám, hogy Szolnokon nem élnek hülyék, elvégre Szalai polgármester urat is csak megválasztotta valaki, de a "Szolnoki Kossuth" (sic!) térnél már nagyon kilógott a lóláb. Már eleve milyen élő személy akarna OTT tudáspárbajt lebonyolítani?

jaguar7 2009.03.15. 17:24:38

@eldiablomismo:

Jééézusom, itt mindenki ekkora gyépés?

Na mindegy, az egyik csütörtökön ott leszünk a terem előtt 11:45kor, és meglátjuk, ki a kamuember.

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2009.03.15. 20:53:06

Egyáltalán nem kedves kommentelő jaguar7!

Csak nyugodtan. Előre szólok, nem leszek ott, hiszen mint írtam korábban, nem járok be az órára magánéleti okok miatt.

Üdv:
ifj. Farkas Gyula

eldiablomismo 2009.03.16. 17:30:40

@jaguar7: mostanra teljes joggal kiérdemelted a magyar net legdebilebb blogolvasója címet. Lelki szemeim előtt megjelent a kép, amint a moziban a vetítés után a művészöltözőt keresed, hogy beolvashass Batmannak.
A legmélyebb szeretettel ajánlom neked még az izomtibor.blog.hu-t, ahol szintén előadhatod magad :D

2009.03.16. 17:31:31

@jaguar7:

> Gondolom az senkit nem zavar, hogy
> Salga Tibor, és az összes többi
> "osztálytárs", akiket ifj. Farkas Gyula
> egy korábbi osztálytalálkozós
> posztjában emleget, nem létező személy.

Székely parasztbácsi a Star Wars után a moziból kifele jövet: “Na, ezt azért már tényleg nem hiszem el!”

Sir Humphrey · http://konzervatorium.blog.hu 2009.03.17. 10:49:23

Tisztelt jaguár7 úr!

Ön úriemberhez nem méltó módon inzultálja e blog remek szerzőjét,szemtelenségére kevés mentséget lehetne találni. Alpári hangvétele és szóhasználata csak magát minősíti. Értetlenül állok azon tény előtt, hogy maga eddig még elkerülhette a moderálás mondanom sem kell megérdemelt sanctioját.

Üdvözlettel,

Sir Humphrey Appleby

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2009.03.17. 21:33:12

Kedves kommentelők!

Engedtessék meg, hogy azért néhány jó szót szóljak jaguar7 mellett is. Vádaskodásainak annyi alapja mégis lehet, hogy bizony nem mindenki olyan szerencsés, hogy ennyi vicces eset történjen meg vele élete során, mint velem. Viszont üzenem a kétkedőknek: ha kicsit nyitottabb szemmel és füllel járnak-kelnek, akkor ők is számtalan adomára bukkanhatnak! A vicces esetek gyűjtése nem szerencse, hanem éberség kérdése. És ez az éberség nagyon kifizetődő: kacaj és nevetés, térdcsapkodás és bruhaházás a jutalma.
Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula
süti beállítások módosítása