Kedves Blogolvasók!

Fogadjátok szeretettel újabb nosztalgiaposztomat a "csajozas.hu"-s időszakból. Ez nem az a kellemes nosztalgiázás lesz, mivel egy 2004-es hazugságomra emlékezem. Nem szokásom az ilyesmi, de ekkor elcsábultam. Nem annyira  a hazugságvágy motivált, mint az abban lévő bizonyosság, hogy felvesznek a BME-re.

Történt ugyanis, hogy 2005 júniusában kommentelő Mad hatter (akinek személyi adatai: 1936. szeptember 16-án Szűz jegyében születtem, magasságom 169 cm, súlyom 49 kg, alkatom átlagos, lakóhelyem Budapest, zenei stílusom változó, családi állapotom nőtlen, nincsenek gyerekeim, nem dohányzom), na szóval ez a firma megvádolt azzal, hogy valótlant állítok. A fórumban ugyanis magamat elsőéves mérnök-fizikus hallgatónak datáltam, de a felvételi eredmény még ekkor nem érkezett meg. Helyesebb lett volna tehát a leendő mérnök-fizikus hallgató, amit egy másik helyen alkalmaztam is. Nos, ezzel az össze nem illéssel vádolt meg engem Mad hatter.

Igen tisztelt forumoló ifj FGy!

Természetesen lehetséges, hogy én értettem félre valamit korábbi hozzászolásaidban, ahogy ez gyakorta megesik velem, másoknak sok vidám perceket, és később azok elmesélése közben hasfogó nevetést szerezve, mindenesetre bennem az a határozott meggyőződés alakult ki, hogy Te a BME már első; éves mérnök-fizikus hallgatója volnál, és vizsgákkal terhelt évszakod még tart vagy épp most fejeződött be, de semmiképp sem csak a leendő; kategóriába tartozol. Ezt most akkor hogy magyarázza ki a Zárpi?

Először ebben a témában várja felvilágosító válaszod:
MH

Az ellentmondásra másik is lecsaptak:

Kedves fórumoló ifj. Farkas Gyula!

Először is -- bár jómagam életkoromból kifolyólag nem tartozom a fiatal nők közé, így csupán egy kósza megjegyzésem volna itt -- azt kellene definiálni, hogy a 356-os hozzászólásban is hivatkozott problémának, miszerint Te leendő elsőéves vagy-e, mi a megoldása, iletve hány lehetséges megoldása van. Másodsorban ne haragudj az új színemért, de nekem is alkalmazkodnom kell az itteni klímához, és annyian néztek már férfinak, hogy megkönnyítettem a dolgukat. Mindazonáltal és egyébiránt remélem, hogy ifjú hölgyrajongóid kitartása töretlen, még ha történetesen nem is vagy elsőéves, csak az leszel. Hidd el, aki ilyesmik miatt kiakad rád, az nem is tartozik az intelligens fiatal lányok halmazába.

Üdvözöl, és további sok sikert kíván:
x(y)
(2005. július 3.)

Természetesen sikerült tisztázni a félreértést, de akkor igen nagyon aggasztott a tény, miszerint hányavetiségem következtében talán elveszni látszik majd nehezen megszerzett hitelességem. Valódiságom bizonyításának történetéről majd még beszámolok, különös tekintettel csatározásaimra kommentelő Rokk Ervinnel!

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr771576687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása