Bene Robi 2010.04.01. 12:59

3. születésnap

Vanakkam, kedves Gyula-blogot Olvasók!

Nemrég ünnepelte eme csodás Blog a 3. születésnapját. Kapacitáltam Gyula mestert egy jó kis murira, de közölte, hogy másnap Romániába utazik. De sebaj! Mi azért összeültünk Jagannathtal, és elfogyasztottuk a Tescóban vásárolt Eszterházi-tortát. Később Alvaró is befutott, de akkorra már majdnem elfogyott a csemege.

-- Jaj, csak a sélit hadd kóstoljam! -- futott össze a nyál haverunk szájában a maradékokat látván. Azzal behabzsolta a kicsit odaégetett tésztadarabokat.

Köszönjük meg, Olvasók, a Gurunak, hogy három éve fáradhatatlanul gyűjti a mókásabbnál mókásabb történeteket mindannyiónk nagy örömére, rekeszizma tornáztatására! Köszönjük, ifj. Farkas Gyula, a BME mérnök-fizikus szakának V. éves hallgatója (kondenzált anyagok fizikája szakirányon)!

Üdv,

Bene Róbert

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr871886696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása