Lectori salutem!

Bizony, Olvasóim, visszatértem. Bokros teendőim közepette megpróbálok időt szakítani arra, hogy

  • rendbe tegyem a zsaroló (gy. k. Ferenczi Kunigunda, alias Gunda), valamint Bene Róbert által összekuszált blogom (különös tekintettel azokra a részekre, amelyet a zsaroló írt, ilyenformán nem fedik a teljes igazságot) -- ennek külön tisztázó posztot szentelek majd;
  • továbbá hogy felvilágosítsalak Benneteket, hogy s mint sikerült mégis hozzájutnom a zsaroló által elcsend admin-kódhoz (bizony, Olvasóim, ez olyan hajmeresztő história lesz, hogy egyes kételkedők [akik nem átallanak létezésemben is kételkedni] talán nem fogják elhinni, de Ti tudjátok, hogy én szavahihető ember vagyok).

Nos tehát, annyit mondok, hogy a napokban sort kerítek ezekre a teendőkre. De most nem írok hosszan, mert rég nem látott hörcsögöm, Gauss már alig várja, hogy kicsit részletesebben beszéljek neki az inverz Laplace-transzformációról. (Másik hörcsögöm, ifj. Galois sajnos házon kívül van -- nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy megint valami talponállóban pusztítja agysejtjeit.)

Üdvözlettel:

ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr641971602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása