ifj. Farkas Gyula 2010.07.31. 17:46

"B" terv

Kedves blogolvasók!

Amíg Klotildom hezitál, bizony vészesen fogy az idő. Én mindent megtettem annak érdekében, hogy egy kis pénzt szerezzek tőle -- nem tagadható, igazán nemes célra --, de próbálkozásaim egyelőre nem kecsegtetnek eredménnyel.

Igen ám, de akkor eszembe jutott egy másik alak, akitől talán szerezhetnénk némi pénzt, és ezáltal jövőre is el tudnánk fizetni a botanikus szaklapokra. Ez az alak pedig nem más, mint az agyament Gunda. Tudom jól, kedves olvasók, hogy ez a lehetőség váratlanul érint benneteket, kérlek még mielőtt a sarokban lévő piros négyzet ikszére kattintanátok nagy felindultságotokban, hallgassátok meg, miért szántam rá magam, hogy pénzt kérek tőle.

Szeretett testvére halála után jókora biztosítási pénz ütötte a markát, ráadásul kolostorba vonult, ahol igazán nem veheti hasznát a zöldhasúaknak. Egy további érv, hogy elég sok galádságot követett el ellen. Neki köszönhető például, hogy sokan még mindig T. Katával azonsítják személyem vagy az, hogy Poszáta kezébe került elektronikus netnaplóm jegyzőkönyvezése. De ez most igazán mellékes. A lényeg, hogy ilyen bűntett elkövetését jóvá kell tenni. Felfogható penitenciaként.

El is küldtem Poszátát a kolostorba, hogy mielőbb bonyolítsa le az ügyeket. Bízom a sikerében!

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr582189671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása