ifj. Farkas Gyula 2008.09.17. 21:21

loginez

Kedves Olvasóim!

Hála a makrokozmosznak, szerencsés fordulatot vett életem iránya! Megjelent ugyanis egy vadonatúj ausztrál botanikus szaklap, az első számban rögtön terjedelmes cikk a csomornikákról, és nem volt pénzem előfizetni rá! Nagy szívfájdalom ez számomra: már bántam, hogy miért nem ennek az előfizetése volt a tét... ösztöndíjam még késlkedett, bankszámlám is lemerülőfélben volt: úgy tűnt, nem bővülhet személyemmel az előfizetők tábora! Ám ekkor megcsörrent a telefonom. Nem fogjátok kitalálni, ki volt az!


Nem húzom az időt, belevágok a közepébe: Inez volt az, kis tanítványom. Megtudtam tőle, hogy terhes lett az a tanárnő, akinél a legkönnyebb letenni a matekot. Inezünk sosem volt nagy lumen a természettudományok terén -- különösen a tudományok kirInez aha élmény közben (nem épp bonyolult feladatról volt szó, jegyzem meg)álynője, a matematika kegyeibe nem sikerült beférkőzni: igaz, oda nem elég egy huncut kis mosoly, mint a férfiszívek megnyerésére. Létfontosságú volt, hogy meglegyen tehát vizsgája, hisz a tanerő februártól szülési szabadságon lesz. Talán emlékeztek még arra, hogy nem váltunk el derűs hangulatban. Most azonban kinőtt a haja, és ezzel elszállt a harag -- hogy egy latinos formulával éljek: dies irae, dies illa, azok a napok már elILLAntak.


A hétvégén már meg is jelent playboyos füzetével, Hello Kitty-s tolltartójával. Másik kezében szatyrot tartott: visszahozta Piri lasztexgatyáját és terilén blúzát. Talán még nem feledtétek el, miként kerültek hozzá eme ékes ruhadarbok. Mikor megláttam ezeket, elszorult a szívem. "Sok apró tárgy köt hozzád / de emléked mindég visszahozzák" -- szól a sláger, s valami hasonlót éreztem.


A fájó emlékek ellenére kellemesen telt a délután. Bár Inez ugyanolyan ostoba, mint volt, cordisom felderült, mert van elég pénzem az előfizetésre! Juhé!


Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr99892996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tiba 2008.09.18. 21:21:44

Hm. Inezt én is szívesen korrepetálnám.

a béla · http://mulidesign.com 2008.09.30. 14:35:14

Na itt találtok sok kis Inezt. A legtutibb porn directory - http://mulidesign.com
süti beállítások módosítása