Kedves Olvasók!

Egy fantasztikus történetet kell megosztonom veletek! Szerintem hasatokat fogjátok majd nevettetekben szellemességemet hallván. Én is alig tudom ütögetni a klaviatúrát, úgy rázkódok kacagtamban.


Egyik kollégiumi szobatársamról, Szokoli Petiről tudni kell, hogy él-hal a vaníliás joghurtért. Ebből a mondatból a vaníliást emelném ki, mert erre épül a csattanó. Tehát figyeljetek!


Peti barátunk szeleburdi figura, így siettében banános Danone joghurtot vett a Plusban 59 HUF-ért. Nem vette ugyanis észre a két azonos színű csomagolás között a parányi differenciát. Már felkészült, hogy milyen jót fog lakmározni, amikor szomorú arccal kellett konstatálni a szörnyűséget! Be fatális tévedés!


Elszontyolodottságát látván annyit mondtam: "Sebaj, majd teszünk bele egy kis bíboros kosbort! Mind a vanília, mind a kosbor a kosborfélék családjába tartozik, tehát akár helyettesíthetnők is!"


Sajnos Peti barátunk nem értékelte a szellemességemet, így az angol vécébe öntötte joghurtosdoboza tartalmát.


Vicces, nem?


Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula

3 komment

Címkék: peti egyeb,

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr58892793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jos 2007.03.31. 22:17:33

ugye ezeket nem gondolod komolyan?! most bocsi, de azt érzem, h vagy én vagyok nagyon hülye, vagy te, de kettőnk közül valaki biztos...:D

ifj. Farkas Gyula 2007.03.31. 22:19:19

Kedves Fórumoló Jos! A lehető legkomolyabban gondolom. Sajnálom, hogy nem találtad szellemesnek. Üdvözlettel: ifj. Farkas Gyula

jos 2007.03.31. 22:27:51

kedves ifj. Farkas Gyula! sajnálattal közlöm, h tényleg nem találom szellemesnek, de ennek ellenére itt nevetek már fél órája, mert annyira nem vicces, h az már vicc.:D üdvözlettel: fórumoló jos
süti beállítások módosítása