Kedves Blogolvasók!

Bocsássatok meg, hogy hosszú szünet után jelentkezem csak, de újfent összecsaptak fejem felett a hullámok. Ilyen tragicus helyzetben nem is gondolhattam netnaplóm további jegyzőkönyvezésére.

Történt ugyanis -- de ez még a kisebbik baj --, hogy Inez haja kényszerű levágatásán felháborodva megszakított velem mindennemű kapcsolatot. Nem a társaságát hiányolom, hiszen nem volt valami nagy lumen a matematika területén, de a kiesett jövedelem érzékenyen érint. (Nem biztos ugyanis, hogy finanszírozni tudom azt a botanikai lapot, amire azon felbuzdulva fizettem elő, hogy Inez a korrepetálás számának növelését kérte.)

A másik probléma pedig buborékos borítékban érkezett. Egy sugárlemez volt benne, mellékelve pedig Skolasztika sorai. Ebben felhívta a figyelmet, hogy mivel az ő szavának nem hiszek, majd hiszek a saját szememnek. A compakt disc ugyanis képeket tartalmazott, amit rokona -- bizonyos Ferenczy Jani -- fényképezett. Jani kertész volt a SZOT-üdülőben, így minden vendéget szemmel tudott tartani.

Suli megkérte őt, hogy kövesse figyelemmel a mi napjainkat is. Jani fotóaparátja előtt nem maradt hát titok magánéletem... de főleg nem Piroskám magánélete. A .jpg kiterjesztésű fájlok Pirit félreértethetetlen pózban ábrázolták több üdülőbeli úrvendéggel.

Most nem tudom, mitévő legyek. Lehet, hogy ezúttal is csak ügyes montázsról van szó? Vagy Piri tényleg félrelépett együttlétünk alatt? Teljesen tanácstalan vagyok.

Várja biztató szavaitok:

ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr40892893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vx 2007.08.23. 19:30:32

Hali Gyula! Kuldd at a kepeket (vagy tedd fel valahova a netre...) Egesz felkeltette az erdeklodesemet...Koszi

illu 2007.08.23. 20:19:49

Vannak helyzetek az életben, amikor az ember nem jut előbbre fizikaórai vicces esetek kedélyes idézgetésével... *sóhaj*

Mikikee · http://mikikee.extra.hu 2007.08.24. 18:27:32

Piri nem pornosztar masodallasban?

sztikk 2007.08.28. 11:19:06

Kedves Gyula! Piri egyértelműen lefeküdt mindenkivel, hisz a korábbi bejegyzéseidbe is írtad, hogy néha-néha eltünt pár emberrel. Helyette hajts rá Inezre, a kép alapján még kopaszon is jó bula. :D
süti beállítások módosítása