Kedves ifj. Farkas Gyula blogját olvasók!

Itt Bene Róbert, a BME fizikus (BSc) szakának I. éves hallgatója posztol. Először is elnézésteket (valamint Gyuláét) kérem, hogy látszólag a magánéletemről szándékszom írni. De higgyétek meg: ez csak a látszat!

Véget ért a ZH-k sorozata (remélem, nem lesz gyak IV-m). Peti annak örömére, hogy kevesebb stressz van a nyakunkon, felajánlotta, hogy kortyoljunk egy kis alkoholt a közeli csehóban (1113 Bp., Villányi út 54.).

Én éppen pomádéval kentem be a hajam, amikor Peti belépett, és ilyen felszólítást intézett irányomba:

-- Nyomás, öcsi, irány a bar!

Felszólítására közöltem, hogy:

-- Hiba van a kréta körül, Petikém. A bar ugyanis skalármennyiség, nem lehet iránya.

Mivel csak mi ketten voltunk a szobában, nem tört ki hangos hahotában az egész nem létező kompánia. Ám nem kerülte el a figyelmem, hogy ketrecében Galois intenzíven teker a mókuskerekében, s mintha kacagástól rázkódnék! Hamarosan azon kaptam derék Galois barátunkat, hogy potyogó könnyeit zsebkendővel kívánja felitatni. Mivel nem lelte, a saját zsebkendőm bocsátottam rendelkezésére.

Tréflis, nem?

Üdvözlettel:
ifj. Bene Róbert

1 komment

Címkék: peti galois,

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr65892927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_81766 2007.12.14. 13:30:55

Kedves Előző Kommentelő, aki a "Hát ez kemény!" tartalmú kommenttel látta el eme posztot! Sajnos kommented technikai okokból törlődött, ezért megkérnélek, ismételd meg! Üdvözlettel: ifj. Bene Róbert
süti beállítások módosítása