Kedves Blogolvasóim!

Sűrű elfoglaltságaimnak miatta csak néhány sort tudok kénytelen lepötyögni a klaviatúrán. Hogy mik az elfoglaltságaim? Talán arra gondoltok, hogy állandóan Skolasztikám szoknyáját fogom. Á, erről szó sincs! Tegnap egy nagyon klassz túrán vettem részt, sokat fotóztam, és most elő kell hívnom a csomornikákról és kosborokról készült fotóimat.

A túrát a gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium szervezte, M. T. tanár úr vezetésével. A rendezvényen az egész csapatom megjelent (igaz, Josh nem a megfelelő cipőt vette fel, ami miatt megdorgáltam). De ez még mindig semmi! A másik csapat -- nem fogjátok kitalálni -- de csak egyetlen embert küldött erre a kolosszális túrára. (Most virágzanak a csomornikák!!!) Penig a másik csapat jóval több taggal "büszkélkedhetik" (habár én ilyen emberekre nem lennék büszke), de ebből is láthatjátok, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Az egy szem ember penig, akiről szó van, nem más, mint az áruló B. M. Meg is jegyeztem neki:

-- Kevés vagy, mint héliumban az észterkötés!

Erre úgy összezavarodott, hogy észre se vette a kiágaskodó gallyat, amit jól lefejelt!!! Utána meg zavarában lebucskázott a domboldalról. Sajgó tagokkal mászott vissza, a visszamászásban viszont egy védett növényt használt. Amit vesztére kitépett, éppen akkor, mikor ott járt L. Károly. Károlyunk dicséretére legyen mondva, hogy 25000 HUF-ra megbüntette ezt a gazfickó Mikit. Miki összekoszolt és kiszakadt ruhával, zsebében egy befizetendő csekkel és a megszégyenülés pírjével fejezte be a túrát.

Jó, mi?

Üdv.:
ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr33892964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása