Kedves Blogolvasóim!

Amíg zajlik mozgalmas életem, természetesen addig sem feledkezem meg a távoli Miskolcon élő kedvesemről. Ügynököm, M. Poszáta most is elkészítette a maga jelentését. Általa volt szerencsém értesülni arról, hogy az utolsó pillanatban Hümér mégis Marikát hívta el a Napsugár Presszóba, ahol a lemezbarázda-billegetően egy jó rock ment. Skolám így kénytelen volt otthon maradni, és mivel a beígért Mikes Barna-koncert is elmaradt, Hajnalkával közösen töltötték el a szombat estét. A két jó haverina megtekintette népszerű tehetségkutató versenyt.

Skolasztika bánatosan ropogtatta a szotyolát. Megvallom, kedves olvasók, egy kicsit aggódom már szegény lányért: nem elég, hogy a vicces történeteim nem derítették jobb kedvre, hogy otthagyta a József Nádor Műszaki Egyetemet, de még ilyen hatalmas távolságra is került tőlem. Nem lehet könnyű az élete! Sőt, kedves olvasók, Poszáta még azt is kiderítette, hogy a gazdasági válság miatt esetleg leépítések lehetne a Töltőtolljavító KTSz.-ben, ami pedig súlyosan érintheti próbaidőn lévő kedvesem. Skolasztika élete egén egyre csak sűrűsödnek a fellegek... talán jobb kedvre tudnám deríteni, ha a Josh kitúrására tervezett akciómat elnapolva inkább vele tölteném az ünnepet.

Ti hogy látjátok, kedves Olvasók?

Üdvözlettel:

ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr54893013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása