Kedves Blogolvasók!

Ne haragudjatok, hogy most csak egy rövid poszttal készültem, de az új tagok bevezetése a kosborcsapat működésébe nagyobb feladat, mint gondoltam. A nehézségekről később még beszámolok. Most viszont inkább egy vicces történettel szeretném kiszolgálni azon olvasóim igényét, akik ezen adomák miatt keresik fel blogom. (Tudom, Bene Róbert története nem volt éppen magas színvonalú, de szegény ember vízzel főz, ugyebár.) Íme:

Történt egyszer -- még kilencedikben --, a kémiaórán, hogy Salga Tibit szólította fel a tanárnő felelésre. Szegény Tibor barátunk igazság szerint semmiben nem volt valami nagy lumen, de ha valamihez halvány lila gőze nem volt, az bizony a kémia. Tudta ezt a jólelkű tanerő is, aki így egy olyan egyszerű kérdéssel kívánta megörvendeztetni a nebulót, hogy mi az ionsűrűség. Tiborunk gondolkodás nélkül kibökte:


-- Hát, Görögország népsűrűsége!


Szegény feje örült, hogy ismerős fogalommal találkozott. Csak azt nem vette számításba, hogy történelemóráról ismerheti a iónokat! Az osztály viszont tudta, és olyan kacagásban tört ki, hogy megremegtek az iskola vén falai. Rita zsebkendőkészlete úgy megfogyatkozott, hogy még ő is kénytelen volt kuncsorogni. Meg kell vallanom, az én ajkam is mosolyra húzódott pusztán már a felidézéstől is.


És ti hogy álltok ezzel?


Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr2893021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása