Szia, kedves Olvasók!

Képzeljétek el, milyen fejleményekkel gazdagodott életem! Történt a napokban, hogy Gitti nővérem kórházba került -- no, nem H1N1-gyel, ami miatt édesanyám is kényszerszabadságát tölti mint szederkényi tanítónő. A magyarázat igen egyszerű: megindult a szülés! Tegnap pedig életerős gyermeknek adott életet. Csak reményleni tudom, hogy nem nevelik félre úgy, mint tették azt a jobb sorsra érdemes Edével, aki ebben az évben kezdte meg bölcsődei tanulmányait. Ezúton kívánok neki sok sikert!

A másik fejlemény sokkal érdekesebb ennél és rejtélyesebb is. Történt ugyanis, hogy valaki regisztrált a nevemben a freeblog.hu-n! Mivel blogom korábban ennek a szerverén volt, így természetesen oda is létezik regisztrációm, ám az illető cselesen kijátszotta ezt, és nevem után még a titulusomat is kiírta (a BME mérnök-fizikus szakának V. éves hallgatója etc.). (Ráadásul a gödéje még el is tévesztette, mert negyedévest írt: vagy netán így is le akart járatni, azt az érzetet keltve, hogy évet kellett ismételnem?) Mondanom sem kell, hogy minősíthetetlen stylusban kommentel a nevemben (http://sodi.freeblog.hu/archives/2009/11/02/esemo_banya_xD, "Játszótér kommentrész"-re kattintsatok). Arról nem is beszélve, hogy képnek berakta Zsemle Ferencz tanársegéd urat, az ELTE TTK Általános és Alkalmazott Földtani Tanszékének oktatóját, aki egybe a Miskolci Egyetem Mikovinyi Sámulel Doktori Iskola PhD-hallgatója is! Minő felháborító eset!

Gyanítom, hogy ez az elvetemült arc nem más, mint akitől a fenyegető leveleket is kapom, illetve aki folyton borsot tör az orrom alá. De majd meglátjuk, ki nevet a végén!!!

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr151545055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása