Bene Robi 2010.02.18. 19:44

Return

Kedves ifj. Farkas Gyula digitális diáriumát olvasó Közönség!

Itt Bene Róbert, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola I. éves vaisnava jógamester (BA) szakos hallgatója posztol. Az elmúlt napok szomorú történései Gyula mestert netnaplójának abbahagyására késztették. Tudtommal ez Magyarország -- ha nem Európa -- legrégibb és legnagyobb fizikaórán történt vicces eseteinek gyűjteménye. Érhető, hogy kötelességemnek éreztem, hogy megmentsem ezt a hatalmas kincset az enyészettől.

Mostantól én fogok posztolni. Tudom, hogy kicsi még az én szakállam ahhoz, hogy megközelítsem a Guru színvonalát, de -- ahogy egy, a főiskolán tanult hindu bölcsesség tartja -- "Abban nincs semmi csodálatos, ha valaki másnál kiválóbbak vagyunk. Igazi csoda a korábbi önmagunkhoz képesti kiválóbbságban mutatkozik meg". Azért remélem, pár porszemmel hozzájárulok ehhez az égbe szökő pyramidhoz.

Üdv,

Bene Róbert

a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola vaisnava jógamester (BA) szakos hallgatója (remélhetőleg nemsokára alapszintű dzsnyána-jóga szakirányon), kétciklusú (bolognai) képzésben, nappali tagozaton, államilag finanszírozott helyen

P. S.: A blog élt, él, és élni fog!!!

4 komment

Címkék: gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr91761720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adamm123 2010.02.18. 21:28:48

Te nagyon pihent vagy :D

Bene Robi 2010.02.18. 22:15:33

Kedves @matraszentanna: !

Miért lennék pihent? Tudom, hogy a Guru is azt akarná, hogy folytassam!

Üdv,
Bene Róbert

Hamis Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.02.18. 22:15:48

Robikám, ez lesz Magyarország -- ha nem Európa -- legrégibb és legnagyobb jóga vicceinek gyűjteménye? És ha jógiként majd lebegsz, nem félsz attól, hogy meghazudtolod a fizikát, Gyula szelleme pedig lesújt?
süti beállítások módosítása