2007.05.24. 11:53
Felpaprikázó eset
Kedves Fórumolók!
Hétvégén a nővéreméknél voltam vendégségben. A vizit során esett meg egy igen vicces történet, melyet felidézvén még most is potyognak a könnyeim. Az történt ugyanis, hogy Gitti -- miután elaltatta unokaöcsémet -- leült a televízió elé, hogy kipihenje fáradalmait. A csatornákat váltogatását elunván végül megállapodott a TVPaprika nevű adónál, amely éppen egy főzős műsort sugárzott. Jómagam nem különösebben figyeltem a műsort, mert éppen Piroska titkán jártak a gondolataim, ám a szakács elhangzó mondását már nem tudtam figyelmen kívül hagyni. Ugyanis éppen arról értekezett, hogy az étel elkészítéséhez először fel kell kockázni a húst. Figyeljetek, mert itt a hangsúly a kocka szón van! Figyelni kezdtem az úriember tevékenységét, és megállapítottam, hogy kése alól olyan húsdarabok kerülnek ki, melyeknek különböző hosszúságúak az oldalaik! Először felbosszantott a pontatlan szóhasználat, de később már csak nevettem a szakács primitívségén.
Mókás, nem?
Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.