ifj. Farkas Gyula 2007.03.31. 20:18

Bázis

Kedves Olvasók!

A minap eszembe jutott egy igen mókás történet, amin hatalmasat kuncogtam. Egyszer kémiaórán felelt a Vili a sav-bázis reakcióból. A felelet sajnos nem sikerült túl fényesre, olyannyira, hogy kénytelen volt egy elégtelennel helyére fáradni. Látván elszonyolodását, megkocogtattam a vállát, és bizalmasan azt súgtam neki: "Hát, öregem, neked aztán gyarapítanod kell még a tudásbázisodat!" Vili sajnos a középső ujja bemutatásával reagált vigasztaló mondásomra, amit pont észrevett a tanárnő. Minek köszönhetően Vili barátunk másodjára is bedacizott. Szegény megjárta, mint Henrik király a Canossát!

Tréfás, nem?

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula

2 komment

Címkék: kemiaora

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr49892786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mojohnny 2007.05.04. 15:37:24

Ahogy így olvasom a történeteidet, csak egy valamit tudok tanácsolni: Ne addj tanácsot senkinek, mert a való életben az emberek nem a középső ujjukat fogják felmutatni, hanem az öklüket.

sztikk 2007.05.23. 18:31:23

Gratulálok! Nem érzed, hogy egy kicsit pofátlan és nagyképű vagy? Szerintem inkább fogd be a pofád és ne osztogass tanácsokat.
süti beállítások módosítása