Blogolvasók!

Ez már aztán több a soknál! Nem fogok videokamerát beszerzni pusztán létezésem bizonyítandó! Ha pedig kosborjaimra vagytok kíváncsiak, örömmel állok rendelkezéstekre, hiszen -- mint már említettem -- komoly gyűjteményem van belőlük (fényképek). Aki pedig rám kíváncsi, olvassa el a legelső bejegyzésem, ott megláthatjátok fizimiskám.

Maradok tisztelettel:

ifj. Farkas Gyula

3 komment

Címkék: maganelet

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr25892826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sztikk 2007.05.25. 22:40:06

akkor legalább egy fényképet, mert ami az első bejegyzésben van, az kicsi meg szürke meg salala

Razi 2007.05.25. 22:44:29

szerintem tarthatnál egy előadást a mindentudás egyetemén a kosborokról. roppant érdekes lenne és érdekfeszítő, lebilincselő, ahogy bemutatnád a megannyi kosborfajtát.

Bastard 2007.05.25. 22:56:52

Kedves Gyula! Igen kíváncsi lennék, hogy te mint növényvédő, és Föld védő őrangyala mit gondolsz a parlagfüvek irtásáról. A növényeket nem szabad letépni önös érdekekből, de a törvény ráadásul bünteti ha letépetlen parlagus fuvus--t találnak a szántásra alkalmatos földterületeken. És mire jutottál már? Piri nuniját láttad a weboldalon? Miért nem kéred el barátod laptopját, hogy megnézhesd az előzményeket? Majd linkelni is tudod légyszíves az oldalt?
süti beállítások módosítása