Kedves Blogolvasók!

Ki sem tudnátok találni, mi történt! Nagyon feldúlt vagyok, úgyhogy bocsássátok meg az esetleges pongyola fogalmazást!

Nem várt fordulat köszöntött be a hétvégi (szombat délelőtt) tereptúrában! Laca ugyanis egy Gábor Dénes Főiskolán rendezett bulin -- ahol közgázosok is voltak -- összeismerkedett egy számára igen szimpatikus hölggyel, akit bátorkodott meghívni a tereptúrára. Csak ebben a minutumban tudtam meg, hogy ez a hölgyemény nem más, mint Babos Piroska!!! Még a vér is meghűlt ereimben a név hallatán, mivel Piroskával lassan egy hónapja még csak nem is beszéltem.

Továbbra se fér a fejemben, hogy egy olyan lány, akinek neve két ilyen csodálatos jelet, mint a pí (megközelítőleg 3,1415926535) és a sűrűség tartalmaz, hogy vetemedhet oly szörnyűségre, mint az aktképen való kokettálás?

Most aztán végképp nem tudom, mitévő legyek. Felnyissam Laca barátunk szemét Piroska személyét illetően, vagy jobb, ha el se megyek? Ez utóbbi azért is nagyon fájó lenne számomra, mert a gyilkos csomornika most bontja szebbnél szebb virágait, kár lenne kihagyni.

Ti mit tanácsoltok, nyájas olvasók?

Üdvözlettel:

ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr93892844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b3ck · http://b3ck.net 2007.06.26. 20:37:15

Mindenekelőtt azt, hogy fürödj meg. :D
süti beállítások módosítása