Bene Robi 2008.02.21. 11:17

Herr Dummkopf

Kedves ifj. Farkas Gyula blogját olvasók!

Itt Bene Róbert, a BME fizika (BSc) szakának I. éves hallgatója posztol. Azt kell hogy mondjam, eddigelé büszkeséggel töltött el, hogy eme neves intézmény hallgatója lehetek, de ami történt, s amit nemsokára meg fogok osztani Veletek is, kedves Olvasók, rádöbbentett, hogy ez korántsem akkor dicsőség. Nem is szaporítom tovább a szót, beszéljen inkább a következő fénykép, ami nem másutt, mint a híres-neves BME-n készült!igen, jól látod, a táblán az virít, hogy "elektolit"

No hát ehhez mit szóltok, nyájas Olvasók? Hát hallottatok, akarom mondani láttatok már ekkora blődlit, ráadásul egy ilyen patinás intézmény oktatójától??? És akkor még csodálkozom, hogy a butaság rohamosan terjed, és már az utcán is ostobaságokat firkálnak fel a plakátokra meg a vagonokra!

Felháborító, nem?

Üdvözlettel:

ifj. Bene Róbert

(hogy melyik egyetemnek a hallgatója, azt inkább bölcsen elhallgatnám ezek után) 

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr58892947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csecse 2008.02.21. 15:44:12

Figyelj Róbert, azért egy betű elírása még nem a világ vége (ne gyere nekem Hubble-lel :P). Te is számtalanszor követtél már el ilyen pontatlanságokat a Gyula mester blogjában, például, amikor fizikus szakosnak nevezted magad.

Szten 2008.02.23. 12:06:51

Elég nehezen tudom elolvansi mi van a táblán, de "elektolit"-ot írt a pasi, vagy mit is kell nézni? :D
süti beállítások módosítása