Kedves Blogolvasók!

Már csak az utolsó simításokat kell végeznem a vádiraton. A küzdelem Rosa pimpinellifoliát terem!

B. Róbert lázálmos uralma sajnos más zavart is támasztott. Elég csak a kosborcsapat ügyét említenem. Ellenem elkövetett árulásuk miatt az összes tagot kiakolbolítottam a társaságból. Így viszont, kedves Blogolvasók, biza magamra maradtam. Nem kell ám engem félteni: van elég sütnivalóm! Szerencsére B. Róbert rémuralma megkímélte a jegyzeteim, ahol a korábbi jelöltek adatai szerepeltek, így fel tudtam őket telefonálni. B. Júlia kisasszony és Novák "Josh the killer" József meglepődött ugyan, de mindketten örömest elfogadták az ajánlatot. Sietségem azzal magyarázandó, hogy az ügy nem tűr halasztást, mivel "már nyílnak a völgyben a kerti virágok" (Petőfi Sándor után szabadon). Így az új jelöltek felmentést kaptak a próbatúra alól (a kosbortúracsapat szabályzata ennek megfeleően nemsokára módosításra kerül).

Az így létrejött kis csapat minden bizonnyal megállja a helyét, mivel az ellen-kosbortúracsapat nem rendelkezik a zsenimmel, Juli szorgalmával és Josh kitartásával. Lefogadom, hogy a csürhe banda nemsokára széthull, hiszen alattomos tagjai és gyenge kezű "vezérük" -- hogy egy stílszerű, releváns botanikai szófordulattal éljek -- nem fognak egymással zöld ágra vergődni.

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr57892952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása