Kedves Blogolvasók!

Minap interurbán hívást kapam M. Poszátától, aki azzal biztatott, hogy a lehető legjobb úton halad a Miki megzsarolására kifundált tervünk realizálása. Egyelőre azonban nem árult el részleteket, de nekem már ez is elég volt, hogy rózsás hangulatban lássam a világot, és fütyürészve közlekedjek a macskaköves rakparton gyönyörködve a bodor felhők pompás látványába. Amikor már-már azt hittem, minden tökéletes, akkor bizonyosodott be: korántsincs így! Hiszen még csak ezután jutott eszembe az a vicces történet, amin hazáig bruhaháztam.

Ezúttal nem fizikaórán esett a muri, még csak nem is matekon, hanem élettanon. A megtörténés ideje sem akármi: az érettségi!!! Egyik osztálytársam -- nem mondom meg a nevét, mert a végén még megsértődik, amiért ország-világ elé kiteregetem balgaságát -- azt a tételt húzta, amelyben Nagy Éva munkásságát. Gondolom, számotokra is nyilvánvaló, hogy a bizottság a hölgy pszichoneuroimmunológiai kutatásaira volt kíváncsi, amit Berczi kartárssal végzett még a hatvanas években. A vizsadrukk tette vagy osztálytársam bárdolatlansága, de ő nem erre asszociált, hanem kibontotta nyakkendőjét, és a parkett közepére ugorva elkezdte énekelni: Ez az utolsó randevúúúúnk, / de ugye mi nem siránkozúúúúúúúúnk?


Klorofill tanárnőnek igencsak leesett az álla ezt a produkciót látva, de énektanárunk, Dóré Miki is elégedetlenül csóválta a fejét egy-két félhang elcsúszást detektálván.


-- Jobb lenne, ha a 68-as táncdalfesztivál helyett inkább Bachot hallgatnál!


Így barátunk nemcsak bioszból zúgott el, de énekből is!!! Hát nem volt valami kellemes a pótérettségi, de így jár, aki buta.


Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula

Ui.: Slusszpoénja a dolognak, hogy ez az ökör azóta a biológia szakon kötött ki. Micsoda csapás a szakmának!

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr41893014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása