Kedves Olvasóim!

Köszönöm a hatalmas érdeklődést, amit elektronikus netnaplóm iránt tanúsítotok. Örülök, hogy véleményformálásra késztetett benneteket a poszt, annak viszont már kevésbé, hogy ilyen keresetlen szavakkal adtam elő véleményemet az ország egyik egyeteméről. Azért nem törlöm csak a posztot, hogy legyen szégyenpír és intő jel: így jár az, aki letér a racionalitás útjáról, hogy az érzelmileg túlfűtött bozótban kalandozzék.

Mentségemre legyen szólva, hogy saját tapasztalataimat fogalmaztam meg. Én nulla tanulással vagyok ötös a BME-n, míg bölcsész ismerőseim vért izzadnak például művelődésszervező szakon, hogy jeles legyen az átlaguk. Az igazságmagvat tehát nem vetem el, csak a styluson kellett volna változtatni, hiszen ez méltatlan egy Arany Farmermellény-díjashoz!

Életem továbbra sem csordogál a megszokott mederben: ahelyett, hogy zuzmókat tanulmányozhatnék, a sors azzal a Nusival ver, aki rossz vonatra száll és a cukor helyett sót tesz a kávémba. Mondtam is neki, hogy ha így folytatja tovább, akkor nem sokáig lehet a titkárnőm. Remélem, ezt a szívére vette, és megembereli magát ezután.

A másik fejlemény, hogy Poszáta sikeresen abszolválta a vizsgái nagy részét, egyedül a "Az elme szabályozásáról szóló szentírások" tárgy ment nehezen, de ott meg puskázott: papírgalacsinokra írta a nem tudott anyagot, azokat a lábujjai közé nyomkodta, és amikor nem figyelt a tanerő, felállt, csinált egy uttánszánát (előrehajlás zárt állásból), és kileste a kérdéses adatokat. Frappáns, nemdebár?

Remélem, kedves olvasóimnak is igen kellemetesen telik a vizsgaidőszak.

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://kosbor.blog.hu/api/trackback/id/tr261652355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.01.06. 22:41:21

Remélem, a benerobi címke itt nem hiba, hanem egy általam nem megértett nagyszabású hadművelet része.

Nulla tanulással ötös: nem hiszem, hogy ez a BME alacsony színvonalát minősíti, aki a diárium rendszeres olvasója, az felismerheti a zsenialitást a szerzőben.

exceve 2010.01.09. 13:58:30

Kedves Posztoló ifj. Farkas Gyula!

Azt hittem, a nehéz vizsgaidőszak miatt nem volt rá időd, hogy megírd, mi okból költöztél ki a Nobel-díjas fizikusunkról elnevezett Collegiumból. Mert biza' nem találom a nevedet a lakólistában!

gtkhk.hu/index.php/kollegium/wjk-szobabeosztas

Csak nem kirúgtak, mert ittasan dajdajoztál a folyosón?

Üdvözlettel:
ceve

a BME elsőéves MSc hallgatója
süti beállítások módosítása